Ελλάδα - Δολοφονία σοκ: Στραγγάλισαν γυναίκα δίπλα στο μωρό της - Δεμένος ο σύζυγος

Ελλάδα - Δολοφονία σοκ: Στραγγάλισαν γυναίκα δίπλα στο μωρό της - Δεμένος ο σύζυγος

Στραγγαλισμό «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία ως αιτία θανάτου της γυναίκας - Σκότωσαν και το σκυλί της οικογένειας

Υπόθεση - θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη σε τριώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγού 10.

Τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στο σπίτι της, ενώ δίπλα της βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο σύζυγός της. Τα μέχρι τώρα στοιχεία, δείχνουν ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από στραγγαλισμό, ενώ στο σπίτι βρίσκεται και το 11 μηνών μωρό του ζευγαριού.

Τα κίνητρα των δραστών, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία του σπιτιού, ενώ οι δράστες «μπούκαραν» από την μπαλκονόπορτα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι ληστές βασάνισαν αρχικά τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα τα κοσμήματά της και στη συνέχεια τη στραγγάλισαν, ενώ σκότωσαν και το σκυλί
της οικογένειας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ύστερα από κλήσεις των γειτόνων, με την Άμεση Δράση να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σημείο, ενώ επί τόπου βρίσκεται και κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών και μεταβαίνει και κλιμάκιο της Ασφάλειας.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.