ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καρέ-καρέ η διάσωση 23χρονου στο φαράγγι του Άβακα - ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ-καρέ η διάσωση 23χρονου στο φαράγγι του Άβακα - ΒΙΝΤΕΟ

«Ακόμα μία διάσωση νεαρού ατόμου από γκρεμό βάθους 30 μέτρων στο φαρράγι του Άβακα στην Πάφο. Συγχαρητήρια στα μέλη μας της Επαρχίας Πάφου αλλά και της ΕΜΑΚ», έγραψε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής δημοσιεύοντας βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης νεαρού χθες βράδυ στο φαράγγι του Άβακα.

Να υπενθυμίσουμε ότι 23χρονος από τη Δερύνεια ενώ βρισκόταν με φίλους του στο φαράγγι του Άβακα στην Πάφο έφυγε από την ομάδα και μόνος του ανέβηκε σε βράχο στο φαράγγι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει στο μονοπάτι.


Ο ίδιος στις 8 το βράδυ επικοινώνησε με την Αστυνομία να τον βοηθήσουν ωστόσο κάποια στιγμή χάθηκε το σήμα από το κινητό του. Στην συνέχεια Αστυνομία και Πυροσβεστική κατάφεραν να τον εντοπίσουν ωστόσο ήταν αδύνατον να μπορούν να τον κατεβάσουν με ασφάλεια γι’ αυτό κλήθηκε η ΕΜΑΚ. Σε μια ολονύχτια επιχείρηση που κράτησε μέχρι τις 2:40 το πρωί κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top