Το Βέλγιο θα παραδώσει τον Λαγό στις ελληνικές αρχές, ο οποίος δεν άσκησε έφεση

Το Βέλγιο θα παραδώσει τον Λαγό στις ελληνικές αρχές, ο οποίος δεν άσκησε έφεση

Οι βελγικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν τη διαδικασία έκδοσης του εκλεγμένου με τη Χρυσή Αυγή Ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού στην Ελλάδα, μετά την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου των Βρυξελλών της περασμένης εβδομάδας. 


Σύμφωνα με την εισαγγελία Βρυξελλών, ο Ιωάννης Λαγός δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης των βελγικών αρχών να εκτελέσουν το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και ως εκ τούτου ξεκινάει η διαδικασία για την έκδοση του στην Ελλάδα. Το Βέλγιο δεν θα ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία της μεταγωγής του στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Πολύ σύντομα αναμένονται θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια ανασυγκρότησης του κράτους μέσα από τις μεταρρυθμίσεις είναι συνεχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE