Το Βέλγιο θα παραδώσει τον Λαγό στις ελληνικές αρχές, ο οποίος δεν άσκησε έφεση

Το Βέλγιο θα παραδώσει τον Λαγό στις ελληνικές αρχές, ο οποίος δεν άσκησε έφεση

Οι βελγικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν τη διαδικασία έκδοσης του εκλεγμένου με τη Χρυσή Αυγή Ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού στην Ελλάδα, μετά την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου των Βρυξελλών της περασμένης εβδομάδας. 


Σύμφωνα με την εισαγγελία Βρυξελλών, ο Ιωάννης Λαγός δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης των βελγικών αρχών να εκτελέσουν το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και ως εκ τούτου ξεκινάει η διαδικασία για την έκδοση του στην Ελλάδα. Το Βέλγιο δεν θα ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία της μεταγωγής του στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE