Ο δράστης της επίθεσης στο σχολείο του Καζάν ενεργοποίησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό

Ο δράστης της επίθεσης στο σχολείο του Καζάν ενεργοποίησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό

Ο 19χρονος δράστης της επίθεσης σε σχολείο στην πόλη Καζάν του Ταταρστάν, Ιλνάζ Γκαλιαβίγεφ, όταν εισήλθε στο σχολείο ενεργοποίησε και έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, δήλωσε σήμερα η συνήγορος για τα δικαιώματα των παιδιών παρά τω Προέδρω της Ρωσικής Ομοσπονδίας 'Αννα Κουζνετσόβα, η οποία επισκέφθηκε το σχολείο στο οποίο σημειώθηκε η τραγωδία.


Πρόσθεσε ότι από το ωστικό κύμα που προκάλεσε η έκρηξη του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί πολύ περισσότερα παιδιά, αν βρισκόντουσαν στο βεστιάριο και σε άλλους χώρους του σχολείου τη στιγμή της έκρηξης.

Η Κουζνετσόβα δήλωσε ότι με αφορμή τα γεγονότα αυτά, θα ενισχυθεί η φύλαξη των 1.400 σχολείων και 1.800 κτιρίων σε μόνιμη βάση στο Ταταρστάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE