Υπέρ της ταυτόχρονης διάνοιξης όλων των οδοφραγμάτων μετά το μπαϊράμι ο Οζερσάι

Υπέρ της ταυτόχρονης διάνοιξης όλων των οδοφραγμάτων μετά το μπαϊράμι ο Οζερσάι

Αντί να κρύβεστε πίσω από το ότι «η ε/κ πλευρά δεν θέλει να ανοίξει τα οδοφράγματα», πρέπει να αναλάβετε άμεσα δράση και το άνοιγμα να γίνει μετά το μπαϊράμι, ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΛ, Κουντρέτ Οζερσάι.

 
Με αφορμή δημοσιεύματα στον ε/κ Τύπο για πρόταση της ε/κ πλευράς σε συνέδρια της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την υγεία στις 21 Απριλίου για επανέναρξη των διελεύσεων, ο κ. Οζερσάι ανέφερε σε ανάρτησή του ότι η μπάλα τώρα είναι στην τ/κ πλευρά. «Θα πρέπει εμείς να θέσουμε αμέσως, απαντώντας σε αυτή την πρόταση, πώς θέλουμε να αρχίσουν οι διελεύσεις (εμβολιασμένοι ή με PCR τελευταίων 24 ωρών, οι διελεύσεις να είναι 24 ωρών κτλ)» πρόσθεσε.
 
Δηλαδή, συνέχισε, ο ισχυρισμός ότι η ε/κ πλευρά δεν θέλει την επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων, δεν ισχύει από δω και στο εξής, αφού αυτή έκανε την πρόταση. «Εμείς το στοιχείο στο οποίο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί είναι ότι δεν θα πρέπει ν’ ανοίξουν κάποια οδοφράγματα, αλλά όλα ταυτόχρονα, και να επιμένουμε σε αυτό. Γιατί για μας είναι ζωτικής σημασίας να ανοίξουν κάποια, όπως της οδού Λήδρας και της Δερύνειας».

Μην κρύβεστε, κατέληξε, πίσω από το ‘οι ε/κ δεν θέλουν’ και αυτό το άνοιγμα πρέπει να γίνει μετά το μπαϊράμι, είναι απαραίτητο και ρεαλιστικό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE