Υπό κράτηση 43χρονος για την άφιξη πλοιαρίου με μετανάστες στη Λάρνακα

Υπό κράτηση 43χρονος για την άφιξη πλοιαρίου με μετανάστες στη Λάρνακα

Γύρω στις 3.40 χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για άφιξη βάρκας με μετανάστες σε περιοχή της Λάρνακας.

Εντός της βάρκας επέβαιναν συνολικά 64 πρόσωπα, (33 άνδρες, 10 γυναίκες και 21 ανήλικα παιδιά).

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστοπροσωπίας και υποβοήθησης για παράνομη είσοδο, διέλευση και παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονος, ο οποίος επίσης επέβαινε στη βάρκα.

Ο 43χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Τα υπόλοιπα πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο κέντρο υποδοχής και προσωρινής φιλοξενίας ΠΟΥΡΝΑΡΑ.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.