Κατεπείγουσα σύγκληση του Κουαρτέτου για τη Μέση Ανατολή, ζητά ο Ρώσος ΥΠΕΞ

Κατεπείγουσα σύγκληση του Κουαρτέτου για τη Μέση Ανατολή, ζητά ο Ρώσος ΥΠΕΞ

Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ζήτησε σήμερα την κατεπείγουσα σύγκληση του Κουαρτέτου για τη Μέση Ανατολή με αντικείμενο την επίλυση της κλιμάκωσης βίας μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων που μαίνεται τις τελευταίες μέρες.


"Το πιο επιτακτικό έργο είναι να συγκληθεί το Κουαρτέτο διεθνών διαμεσολαβητών - Ρωσία, ΗΠΑ, ΟΗΕ και Ευρωπαϊκή Ένωση", δήλωσε ο Λαβρόφ από τη Μόσχα, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες.
 
Ο Γκουτέρες από την πλευρά του τόνισε πως ο ΟΗΕ δεσμεύεται απόλυτα στην ενίσχυση των εργασιών του Κουαρτέτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το έντυπο των 500 υπογραφών και το μεγάλο ερώτημα του Αβέρωφ - Σε αναμμένα κάρβουνα η ηγεσία

ΔΗΣΥ: Το έντυπο των 500 υπογραφών και το μεγάλο ερώτημα του Αβέρωφ - Σε αναμμένα κάρβουνα η ηγεσία

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η Πινδάρου, καθώς η εσωκομματική διαδικασία για την επιλογή του υποψηφίου του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές, εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE