ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταλαιπωρία δίχως τέλος ασθενών και ΠΙ: «Πέφτει η Πύλη, πέφτει και το σύστημα του ΓεΣΥ» ΒΙΝΤΕΟ

Ταλαιπωρία δίχως τέλος ασθενών και ΠΙ: «Πέφτει η Πύλη, πέφτει και το σύστημα του ΓεΣΥ»  ΒΙΝΤΕΟ

Με «δεμένα» χέρια οι γιατροί λόγω των προβλημάτων της Πύλης Εμβολιασμού που «ρίχνει» ταυτόχρονα και τη Πύλη του ΓΕΣΥ.


Σύμφωνα με τον Πρόεδρος της Εταιρείας Προσωπικών- Οικογενειακών Γιατρών, Ανδρέας Πολυνείκης σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του Σίγμα, Πρωτοσέλιδο, «το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αρχίζει η πλατφόρμα στις 07:30 το πρωί και οι γιατροί συνήθως εργάζονται μετά τις 08:00. Επειδή όλοι παραπέμπουν τον κόσμο στους ΠΙ για βοήθεια στο να βρουν το εμβόλιο της αρεσκείας τους αντιλαμβάνεστε ότι γίνεται εκεί το έλα να δεις η ώρα 07:30, όταν όλοι μπαίνουν μέσα για αν ψαρέψουν ένα από τα εμβόλια που θα ήθελαν μετά τον πόλεμο που έγινε κατά του AstraZeneca».


Το ένα επηρεάζει το άλλο και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς όπως ανέφερε ο κύριος Πολυνείκης. «Εκείνη τη στιγμή που πέφτει η Πύλη, πέφτει και το σύστημα του ΓεΣΥ, εμείς στην πραγματικότητα δένουμε τα χέρια μας και δεν μπορούμε να εγγράψουμε ασθενείς και να προχωρήσουμε στην εξυπηρέτηση των αναγκών που θέλουν».


Την ίδια στιγμή ο κύριος Πολυνείκης αναγνώριζει το γεγονός ότι «γίνονται προσπάθειες, δεν μπορούμε να μηδενίσουμε τα πάντα, βελτιώνεται το σύστημα αλλά ακόμα ταλαιπωρούμαστε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top