ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερα χρόνια πίσω από τα σίδερα 27χρονος για πολυ σοβαρή υπόθεση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερα χρόνια πίσω από τα σίδερα 27χρονος για πολυ σοβαρή υπόθεση

Ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε άνδρα, ηλικίας 27 ετών, για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Νοέμβριο, 2016, στη Λάρνακα, με θύματα δύο ανηλίκους. Τη διερεύνησή τους είχε αναλάβει το ΤΑΕ Λάρνακας και με την ολοκλήρωση των εξετάσεων η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Αφού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 27χρονο για τη διάπραξη των αδικημάτων, το πρωί σήμερα επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης διάρκειας 48 μηνών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE