Μίλησε για όλα ο ΠτΔ: Όσα αποκάλυψε για το Κυπριακό μέχρι και το «Ηλέκτρα»
Στο Κυπριακό, στην Ενέργεια και στην Οικονομία αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του σήμερα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.45 χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή έξω από μπυραρία που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη περιοχή όπου εντόπισαν έξι άτομα τα οποία και συνέλαβαν.
Μεταξύ των έξι ήταν και τα δύο αδέλφια τα οποία προφορικά παραδέχθηκαν ότι ενεπλάκησαν σε συμπλοκή με τα άλλα άτομα.
Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι εναντίον των δύο Τουρκοκυπρίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης σχετικά με υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής και κλεπταποδοχής, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 30/5/2012 και 13/6/2012 στη Λάρνακα.
Από τη συμπλοκή ο ένας Τουρκοκύπριος τραυματίστηκε, διακομίστηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις