Μυστήριο με 28χρονη influencer: Την αναζητούσαν 11 μέρες, βρέθηκε νεκρή σε δάσος

Μυστήριο με 28χρονη influencer: Την αναζητούσαν 11 μέρες, βρέθηκε νεκρή σε δάσος

Μία Ρωσίδα influencer, αρκετά δημοφιλής στη χώρα, βρέθηκε νεκρή σε ένα δάσος, 11 μέρες αφότου ο σύζυγός της, ο οποίος κρατείται από την αστυνομία, δήλωσε την εξαφάνισή της.

Η σορός της βρέθηκε από κάποιος μοτοσικλετιστή που περνούσε από την περιοχή κοντά στο Άραμιλ. Σύμφωνα με αναφορές, που επικαλείται η Daily Mail, δεν υπήρχαν ίχνη βίας. Αν και ο Ντμίτρι ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνιση της Κριστίνα στις Αρχές, κρατείται καθώς «υπάρχουν λόγοι να τον υποψιαζόμαστε» ανέφερε πηγή από την αστυνομία.

Ο Ντμίτρι είπε σε φίλους της Κριστίνα ότι η influencer τον εγκατέλειψε και ήθελε να μείνει μόνη. «Ήταν ήρεμος και μου είπε ότι η Κριστίνα τον άφησε» είπε η Έλενα Μακαλίνα, φίλη της 28χρονης.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι να της χορηγήθηκαν ναρκωτικά παρά τη θέλησή της.


Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE