Το ΣΑ του ΟΗΕ συγκαλείται εκτάκτως την Κυριακή για τη σύγκρουση Ισραήλ - Παλαιστινίων

Το ΣΑ του ΟΗΕ συγκαλείται εκτάκτως την Κυριακή για τη σύγκρουση Ισραήλ - Παλαιστινίων

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών θα συνεδριάσει δημόσια μέσω βιντεοδιάσκεψης για να συζητήσει σχετικά με την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση μεθαύριο Κυριακή στις 17:00 (ώρα Κύπρου), ανέφεραν διπλωμάτες.


Η συνεδρίαση αυτή, η οποία αρχικά είχε προταθεί να γίνει σήμερα, ζητήθηκε από την Τυνησία, τη Νορβηγία και την Κίνα.

Οι ΗΠΑ, οι οποίες εμπόδισαν τη διεξαγωγή της συνεδρίασης σήμερα και αντιπρότειναν να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αποδέχθηκαν το ΣΑ να συνεδριάσει μεθαύριο Κυριακή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE