ΛΑΡΙΣΑ: Δημόσιος καβγάς τριών ατόμων για την τιμή πληρωμένου σεξ

ΛΑΡΙΣΑ: Δημόσιος καβγάς τριών ατόμων για την τιμή πληρωμένου σεξ

Κατηγορούμενοι για ληστεία παραπέμφθηκαν χθες ενώπιον της Ανακρίτριας, ένας 35χρονος στη Λάρισα και η 41χρονη φίλη του.

Οι δυο τους συνελήφθησαν μετά από επεισόδιο σε βάρος ενός τρίτου, 65χρονου Λαρισαίου ο οποίος– σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερίας» – κατέβαλε το συμφωνηθέν ποσό των 30 ευρώ στην 41χρονη για να συνευρεθούν ερωτικά, μόνο που τα πράγματα άλλαξαν όταν ο 35χρονος παρενέβη θεωρώντας ελάχιστα τα χρήματα που θα λάμβανε η φίλη του, απαιτώντας έτσι την καταβολή 100 ευρώ.

Ο καβγάς των τριών έγινε δημόσια, προχθές το μεσημέρι στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια και πήραν προθεσμία να απολογηθούν, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE