ΛΑΡΙΣΑ: Δημόσιος καβγάς τριών ατόμων για την τιμή πληρωμένου σεξ

ΛΑΡΙΣΑ: Δημόσιος καβγάς τριών ατόμων για την τιμή πληρωμένου σεξ

Κατηγορούμενοι για ληστεία παραπέμφθηκαν χθες ενώπιον της Ανακρίτριας, ένας 35χρονος στη Λάρισα και η 41χρονη φίλη του.

Οι δυο τους συνελήφθησαν μετά από επεισόδιο σε βάρος ενός τρίτου, 65χρονου Λαρισαίου ο οποίος– σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερίας» – κατέβαλε το συμφωνηθέν ποσό των 30 ευρώ στην 41χρονη για να συνευρεθούν ερωτικά, μόνο που τα πράγματα άλλαξαν όταν ο 35χρονος παρενέβη θεωρώντας ελάχιστα τα χρήματα που θα λάμβανε η φίλη του, απαιτώντας έτσι την καταβολή 100 ευρώ.

Ο καβγάς των τριών έγινε δημόσια, προχθές το μεσημέρι στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια και πήραν προθεσμία να απολογηθούν, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE