Σήμερα η συνέντευξη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Themaonline, μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τα χαρτιά του σε μια διαφορετική συνέντευξη μέσα, από το προεδρικό αυτοκίνητο.
Εις μνήμη του καλού τους φίλου που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα πρόσφεραν γεύμα αγάπης σε άπορες οικογένειες μέσω του ΚΕΠΑ, Άγιος Χριστόφορος στο Παραλίμνι επί ευκαιρίας των σαράντα ημερών που συμπληρώνονται από τον θάνατο του.
Η ανάρτηση του ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος:
«Μια πολύ όμορφη πράξη από τους φίλους του Στάθη Κατσαρη οι οποίοι προσφέρουν το σημερινό Γεύμα Αγάπης 🥣 για φτωχές οικογένειες με την ευκαιρία του 40ήμερου μνημοσύνου του.
Αιωνία ας είναι η μνήμη του Στάθη.
Μακάρι να μιμηθούν και άλλοι και να προσφέρουν φιλανθρωπία στη μνήμη των φίλων τους. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη στο φιλανθρωπικό έργο του ΚΕΠΑ 'Αγιος Χριστόφορος KEPA Agios Christoforos»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις