Βραβεία για το Δημοτικό Σχολείο Έμπας

Βραβεία για το Δημοτικό Σχολείο Έμπας

Βραβεία σε διαγωνισμούς εξασφάλισε το Δημοτικό Σχολείο Έμπας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, εξασφάλισε τρία βραβεία στον Παγκύπριο Διαγωνισμό «200 χρόνια από την Εθνική Επανάσταση του 1821: Αναδιφώ το παρελθόν, ενατενίζω το μέλλον».


Το μοναδικό βραβείο που δόθηκε στην κατηγορία «Τραγούδι» με τίτλο: «Της Ρωμιοσύνης η Γενιά»  με υπεύθυνες δασκάλες τη  Μαρίνα Ματθαίου, και Βασιλική Παπαντωνίου απέσπασε το Δημοτικό Σχολείο Έμπας. Συμμετείχαν οι μαθήτριες: Ήριδα Βανέζη (Στ’2), Ελένη Κάιζερ (Στ’2), Έλενα-Χαρά Δημητρίου (Στ’2), Άννα-Μαρία Στύλιου Κώστα (Στ’1), Ελευθερία Χαραλάμπους (Στ’1). 

Επίσης το Σχολείο εξασφάλισε το Β’ βραβείο στην κατηγορία «Ποίηση» με το ποίημα «200 χρόνια από την επανάσταση του 1821» του μαθητή Λεωνίδα Παναγιώτου της Δ’1 τάξης, με υπεύθυνη δασκάλα τη Μαρίνα Ματθαίου.

Το Δημοτικό Σχολείο Έμπας έλαβε και Β’ βραβείο στην κατηγορία «Παραμύθι» με το παραμύθι «Η ευχή της μάνας» με το παραμύθι της μαθήτριας Νεφέλης Φακοντή της Δ’1 τάξης με υπεύθυνη δασκάλα τη Μαρίνα Ματθαίου .

Το Δημοτικό Σχολείο Έμπας εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σύνδεσμο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Έμπας για την αμέριστη και συνεχή στήριξη και υποστήριξη που παρέχει στο σχολείο, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE