ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς επέλεξαν να χωρίσουν τώρα

Γιατί Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς επέλεξαν να χωρίσουν τώρα

«Οφείλεται στο γεγονός πως το μικρότερο παιδί τους αποφοιτά από το σχολείο και η ιδέα ήταν να παραμείνουν μαζί σε όλο αυτό», σχολίασε πηγή στο περιοδικό People. «Το πάλεψαν μέχρι τα παιδιά τους να τελειώσουν το σχολείο, όπως κάνει πολύς κόσμος», πρόσθεσε. 

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά- την 25χρονη Τζένιφερ, τον 21χρονο Ρόρι και την 18χρονη Φοίβη. Η Τζένιφερ σχολίασε στο Instagram πως η οικογένεια «περνάει μία δύσκολη περίοδο».

«Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω πώς να στηρίξω καλύτερα τα συναισθήματά μου αλλά και της οικογένειάς μου σε αυτή τη φάση. Προσωπικά δεν θα σχολιάσω περισσότερα σχετικά με τον χωρισμό, αλλά σας ευχαριστώ για τα ευγενικά λόγια σας», έγραψε. 

Η ανώνυμη έκανε λόγο για έναν συνδυασμό παραγόντων που οδήγησαν στο χωρισμό των Γκέιτς μετά από 27 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι, σε ανακοίνωση μέσω Twitter για τον χωρισμό, σημείωσε ότι ήρθε μετά από «πολλή δουλειά στη σχέση μας». 

Η 56χρονη Μελίντα ήταν εκείνη που κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου από τον 65χρονο συνιδρυτή της Microsoft, λέγοντας ότι ο γάμος «διαλύθηκε ανεπανόρθωτα». Οι δυο τους σημείωσαν ωστόσο πως θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στο Bill & Melinda Gates Foundation.

Η πηγή είπε στο περιοδικό People πως δεν υπάρχει καθόλου θυμός μεταξύ τους εν μέσω διαζυγίου. «Κανείς δεν θέλει να κεντρίσει ακόμη περισσότερα βλέμματα γιατί αυτό θα βλάψει την αξιοπιστία τους. Δεν πιστεύω ότι είναι θυμωμένοι, που θέλουν να βλάψουν ο ένας τον άλλο, όπως βλέπεις πολλές φορές. Η Μελίντα δεν έχει λόγο για κάτι τέτοιο», εξήγησε η πηγή.  

Ένας βασικός λόγος για ήρεμο διαζύγιο είναι η επιθυμία του Μπιλ Γκέιτς να κερδίσει Βραβείο Νόμπελ για την φιλανθρωπική δράση τους, σημείωσε η πηγή. «Αν τα πράγματα χειροτερέψουν, τότε τελειώνει αυτό. Φαίνεται πως ήταν στα σχέδια και των δυο τους», προσθέτει. 

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top