Ξέσπασε φωτιά σε όχημα σε χώρο στάθμευσης του Αεροδρομίου Λάρνακας

Ξέσπασε φωτιά σε όχημα σε χώρο στάθμευσης του Αεροδρομίου Λάρνακας

Ένα όχημα, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στον χώρο στάθμευσης εργαζομένων του αεροδρομίου Λάρνακας, καταστράφηκε ενώ επηρεάστηκαν ακόμη δυο οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, χθες στις 23:43 λήφθηκε πληροφορία για πυρκαγιά σε όχημα στον χώρο στάθμευσης εργαζομένων του αεροδρομίου Λάρνακας Γλαύκος Κληρίδης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με δυο στελεχωμένα οχήματα, άνδρες της οποίας κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά 20 λεπτά αργότερα.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε όχημα, ενώ επηρεάστηκαν ακόμη δυο οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά φαίνεται να οφείλεται σε ηλεκτρικό ή μηχανικό πρόβλημα του οχήματος, ωστόσο σήμερα θα γίνει έλεγχος από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να διαφανούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE