Χειροπέδες σε ζεύγος για τον φόνο στη Λεμεσό – Άλλα δυο εντάλματα σύλληψης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειροπέδες σε ζεύγος για τον φόνο στη Λεμεσό – Άλλα δυο εντάλματα σύλληψης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην σύλληψη του ζεύγους προχώρησε η Αστυνομία για το φονικό που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16/05), στην Γερμασόγεια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δυο ατόμων, πρόκειται για ζεύγος, έναν 40χρονο με καταγωγή από την Βουλγαρία και μια 43χρονη από τις Φιλιππίνες.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία έκδωσε δυο εντάλματα σύλληψης, σε 35χρονο και 31χρονη, που είναι Ελληνοκύπριοι, οι οποίο φέρεται να ήταν πήγαν μαζί με το θύμα στο συγκεκριμένα διαμέρισμα.

Το ιστορικό της υπόθεσης: 

Σε κινητοποίηση τέθηκαν το μεσημέρι, τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό νεκρού άντρα, 46χρονών, σε οικία στη Γερμασόγεια. Φαίνεται να προηγήθηκε συμπλοκή με τους ένοικους της οικίας, οι οποίοι ανακρίνονται, ενώ αναζητούνται δυο ακόμη πρόσωπα, που συνόδευαν το θύμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE