Επίθεση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο – Στο νοσοκομείο τέσσερις φοιτητές

Επίθεση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο – Στο νοσοκομείο τέσσερις φοιτητές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όταν περίπου 40 κουκουλοφόροι εισέβαλλαν μέσα στο κτίριο.

Συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο, αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι φοιτητικές εκλογές, ενώ να σημειωθεί ότι οι 40 περίπου κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κτήριο του πανεπιστημίου, κρατώντας στα χέρια τους διάφορα αντικείμενα, με τα οποία προκάλεσαν ζημιές ενώ συγκρούστηκαν και με φοιτητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τέσσερις φοιτητές τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

0QSUPL30.jpg

Η περιοχή όπου βρίσκεται το Πανεπιστήμιο, έχει μεταβεί ισχυρή αστυνομική δύναμη.

0111_436_355.jpg

Μάλιστα οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν απειλητικά και σε άλλες σχολές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Η εκλογική διαδικασία έχει διακοπεί μετά την επίθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE