ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άντρος Κυπριανού: «Ασχολούμαστε με την έκθεση και όχι με Κατσουρίδη»

Άντρος Κυπριανού: «Ασχολούμαστε με την έκθεση και όχι με Κατσουρίδη»

Την έκθεση της Επιτροπής Ελέγχου μελετά το ΑΚΕΛ και όχι θέμα Νίκου Κατσουρίδη, δήλωσε ο ΓΓ του κόμματος, Άντρος Κυπριανού κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης για θέμα αποβολής του Νίκου Κατσουρίδη από το ΑΚΕΛ, στο πλαίσιο της έκθεσης της Επιτροπής Ελέγχου του κόμματος για την υπόθεση της Δρομολαξιάς.

Ο Άντρος Κυπριανού, κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα, είπε ότι η συζήτηση της έκθεσης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και θα συζητηθεί στην Κεντρική Επιτροπή.

“Αυτό το θέμα αφορά αποκλειστικά το ΑΚΕΛ. Σίγουρα θα ενημερωθούν τα κομματικά μέλη για τα ευρήματα της έκθεσης της Επιτροπής Ελέγχου και νομίζω ότι είναι αχρείαστα τέτοιου είδους δημοσιεύματα,” είπε.

Σε ερώτηση πότε θα ολοκληρωθεί η συζήτηση, απάντησε: “σύντομα, πολύ σύντομα”. Ερωτηθείς εάν διαψεύδει ότι υπάρχει αυτή η εισήγηση, ο κ. Κυπριανού δεν θέλησε να πει οτιδήποτε άλλο, επαναλαμβάνοντας ότι είναι ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά το ΑΚΕΛ και δεν χρειάζεται – όπως είπε - “να μπαίνουμε σε αυτή την κουτσομπολίστικη διάθεση”.

Ερωτηθείς εάν υπήρξε σήμερα προκαθορισμένη συνάντηση με τον κ. Κατσουρίδη για το θέμα, ο κ. Κυπριανού είπε ότι δεν πρόκειται να πει οτιδήποτε περισσότερο. Σε ερώτηση εάν αφορά μόνο τον κ. Κατσουρίδη ή και άλλους, είπε ότι συζητούν την έκθεση της Επιτροπής Ελέγχου, “δεν συζητούμε θέμα Νίκου Κατσουρίδη, θέλω να το ξεκαθαρίσω. Τι λέει η έκθεση να μου επιτρέψετε να μην σας πω. Επαναλαμβάνω θα τα δούμε στα όργανα του κόμματος”.

Σε ερώτηση εάν αφορά πέραν του ενός ατόμου, δεν απάντησε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top