ΛΑΡΝΑΚΑ: Φρίκη με τι φέρεται να αγόραζε από το διαδίκτυο 60χρονος- Συνελήφθη από την Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φρίκη με τι φέρεται να αγόραζε από το διαδίκτυο 60χρονος- Συνελήφθη από την Αστυνομία

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 60 ετών προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης/κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ότι πρόσωπο στην Κύπρο προβαίνει σε αγορά υλικού παιδικής πορνογραφίας από χώρα του εξωτερικού, προχώρησαν στη σύλληψη του 60χρονου κατοίκου επαρχίας Λάρνακας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Στην κατοχή του υπόπτου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE