Μάρτυρας έδωσε 23χρονο στις Αρχές - Έκλεψε αυτοκίνητο ηλικιωμένης

Μάρτυρας έδωσε 23χρονο στις Αρχές - Έκλεψε αυτοκίνητο ηλικιωμένης

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 23χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 72χρονης, κλάπηκε μεταξύ των ημερομηνιών 8 και 9 Μαΐου 2021, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, όπου διαμένει η 72χρονη, στη Λεμεσό.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, στη βάση της οποίας εξασφαλίστηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Χθες το μεσημέρι, ο 23χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, ενώ το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε χώρο, κοντά στην οικία του.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE