Τσαβούσογλου: Ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Ερντογάν

Τσαβούσογλου: Ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Ερντογάν

Η ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και το τουρκικό έθνος, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Σε ομιλία του στην τουρκική εθνοσυνέλευση ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι “δυστυχώς η αντίδραση της διεθνούς κοινότητας είναι ακόμη αδύναμη”. “Έγιναν εκκλήσεις και στις δυο πλευρές σαν να υπήρχε πόλεμος μεταξύ στρατού Ισραήλ και Παλαιστινίων στη Γάζα. Ορισμένοι θέτουν την ασφάλεια του Ισραήλ πάνω από όλα. Έκλεισαν τα μάτια τους στα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν στη Γάζα”, ανέφερε.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε ότι στο θέμα της Παλαιστίνης υπάρχει ένα κοινό κλίμα αλληλεγγύης στην Τουρκία. “Πρέπει να επιδείξουμε ευαισθησία για να το διατηρήσουμε”, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός, λέγοντας ότι “η ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Πρόεδρός μας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το τουρκικός έθνος”. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE