Τσαβούσογλου: Ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Ερντογάν

Τσαβούσογλου: Ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Ερντογάν

Η ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και το τουρκικό έθνος, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Σε ομιλία του στην τουρκική εθνοσυνέλευση ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι “δυστυχώς η αντίδραση της διεθνούς κοινότητας είναι ακόμη αδύναμη”. “Έγιναν εκκλήσεις και στις δυο πλευρές σαν να υπήρχε πόλεμος μεταξύ στρατού Ισραήλ και Παλαιστινίων στη Γάζα. Ορισμένοι θέτουν την ασφάλεια του Ισραήλ πάνω από όλα. Έκλεισαν τα μάτια τους στα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν στη Γάζα”, ανέφερε.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε ότι στο θέμα της Παλαιστίνης υπάρχει ένα κοινό κλίμα αλληλεγγύης στην Τουρκία. “Πρέπει να επιδείξουμε ευαισθησία για να το διατηρήσουμε”, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός, λέγοντας ότι “η ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Πρόεδρός μας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το τουρκικός έθνος”. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE