Eurovision Α' Ημιτελικός: Το τρυφερό μήνυμα στήριξης του Mike στην Έλενα Τσαγκρινού

Eurovision Α' Ημιτελικός: Το τρυφερό μήνυμα στήριξης του Mike στην Έλενα Τσαγκρινού

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Απόψε η Έλενα Τσαγκρινού δίνει τη μεγάλη μάχη της για να εξασφαλίσει για την Κύπρο που εκπροσωπεί φέτος στον διαγωνισμό το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και έχει σίγουρα στο πλευρό της τον αγαπημένο της Mike!

Μπορεί ο γνωστός ράπερ να μη κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό της στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας λόγω των συνθηκών και του φόβου που παραμονεύει λόγω κορονοϊού, όμως ο Mike έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να της δείξει έμπρακτα και δημόσια την απόλυτη στήριξή του σε αυτή την προσπάθειά της, ανεβάζοντας ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στα social media με παραλήπτη την όμορφη ξανθιά τραγουδίστρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.