Έτσι κάνουν κύριε μας; Παντρεύτηκε στα κρυφά Έλληνας τραγουδιστής - Περιμένει και παιδί!

Έτσι κάνουν κύριε μας; Παντρεύτηκε στα κρυφά Έλληνας τραγουδιστής - Περιμένει και παιδί!

Όσο αθόρυβα παντρεύτηκε, άλλο τόσο αθόρυβα ετοιμάζεται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί ο frontman ελληνικού συγκροτήματος!

Σε περίπου τρεις μήνες θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς ο Βαγγέλης Παναγόπουλος, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «48 Ώρες», που άρχισε την καριέρα του από το «X Factor» και όλοι είδαμε να παίζει live στη βραδινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Ok!», ο Βαγγέλης και η σύζυγός του θα γίνουν γονείς τον Ιούλιο και το μωράκι τους θα είναι κορίτσι!

Εκτός, πάντως, από την εγκυμοσύνη της καλής του, με την οποία είναι μαζί από τα 19 τους χρόνια, ο τραγουδιστής κράτησε εντελώς κρυφό και τον γάμο τους, που έγινε μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι!

star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE