Κορωνοεξώδικα: Πολίτες πλήρωσαν ακριβά τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας

Κορωνοεξώδικα: Πολίτες πλήρωσαν ακριβά τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας

Σε 15 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 4.601 έλεγχοι.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.143 έλεγχοι και προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 918 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 566 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 337 έλεγχοι με 1 καταγγελία πολίτη, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 681 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 548 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 341 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Από τις 4.601 ελέγχους, οι 67 αφορούσαν Λιμάνια, Αεροδρόμια, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι οι καταγγελίες πολιτών αφορούσαν τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Νέα κρούσματα στα Λειβάδια - Ανάστατοι οι κτηνοτρόφοι στην Αραδίππου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αφθώδης πυρετός: Νέα κρούσματα στα Λειβάδια - Ανάστατοι οι κτηνοτρόφοι στην Αραδίππου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε συναγερμό τέθηκαν για τρίτη ημέρα οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, οι οποίες μετά τους ελέγχους που διενήργησαν σε κτηνοτροφικές μονάδες στα Λειβάδια, εντόπισαν νέα κρούσματα του αφθώδους πυρετού.

BEST OF TOTHEMAONLINE