LIFESTYLE

Είναι επίσημο! Αυτή είναι η sexy αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι επίσημο! Αυτή είναι η sexy αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανακοίνωση-βόμβα έκανε στα μέσα του περασμένου Απριλίου το Star, όταν έκανε γνωστό πως η συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά ανανεώνεται, αλλά η παρουσιάστρια που έχει συνδέσει το όνομά του με το GNTM, δεν θα βρίσκεται πλέον στη θέση του κριτή της τέταρτης σεζόν.Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, η Βίκυ Καγιά αλλάζει ρόλο και ετοιμάζεται να δώσει τον δικό της ρυθμό στην παρουσίαση του «Dancing With The Stars».

Από τότε άρχισε μια ακατάπαυστη ονοματολογία, σχετικά με το ποια θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά στον επόμενο κύκλο του GNTM.

Το θρίλερ με την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά έλαβε ωστόσο οριστικό τέλος το πρωί της Τετάρτης στη Φωλιά των Κου Κου, καθώς η δημοσιογράφος, Δήμητρα Καλφούντζου ανακοίνωσε το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της παρουσιάστριας στο ριάλιτι μόδας.

Πρόκειται λοιπόν για το μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, το οποίο έχει κάνει μεγάλη καριέρα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η ίδια δεν είναι ευρέως γνωστή στον τηλεοπτικό κόσμο και η απόφαση του Star θυμίζει την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με το κανάλι να ποντάρει ξανά σε ένα νέο άκαυτο πρόσωπο.

Η ίδια έρχεται στην Ελλάδα από το Λος Άντζελες που ζει μόνιμα, αποκλειστικά για το GNTM, ενώ στο παρελθόν υπήρξε μούσα του Ζαν-Πολ Γκοτιέ.

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου.

Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση. Είναι μια μεγαλούπολη αρκετά χαοτική θα έλεγα (μιας και έχει πάνω από 3.500.000 κατοίκους) με μεγάλες αποστάσεις, η οποία όμως έχει τα πάντα να κάνεις. Πολύ έντονο είναι το στοιχείο της υγιεινής ζωής και της καθημερινής άσκησης.

Η δεύτερή μου αγάπη είναι η Αυστραλία και συγκεκριμένα το Σίδνεϊ, όπου έχω πολλούς φίλους και επισκέπτομαι συχνά» έχει πει σε συνέντευξή της στο andro.gr η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top