ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ιδανικές λύσεις για τις συναλλαγές σας – Η προπληρωμένη κάρτα είναι εδώ!

Ιδανικές λύσεις για τις συναλλαγές σας – Η προπληρωμένη κάρτα είναι εδώ!

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι από εμάς έχουμε χάσει την αγοραστική μας δύναμη που είχαμε παλαιότερα, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα συναλλαγών έχουν προσαρμοστεί ανάλογα.

Για παράδειγμα τα φυσικά καταστήματα που συναντούσαμε σε high-streets σε μεγάλες πόλεις, έχουν πλέον και online εκπροσώπηση ώστε να εξυπηρετούν τους πελάτες τους όπου κι αν βρίσκονται. Παράλληλα όμως έχει γεννηθεί και η ανάγκη για εναλλακτικές λύσεις σε ότι αφορά τους τρόπους ολοκλήρωσης των συναλλαγών μας. Μετά την απόλυτη κυριαρχία την πιστωτικής κάρτας, τα τελευταία χρόνια έχει χάσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Η χαρά των αγορών είναι πρόσκαιρη και μετά...έρχεται ο λογαριασμός. Ύστερα ανακαλύψαμε τις χρεωστικές κάρτες όμως θα πρέπει να είναι πάντα σε σύνδεση με τραπεζικό λογαριασμό και τα στοιχεία μας γίνονται πάντα γνωστά στις συναλλαγές μας στο διαδίκτυο

Η προπληρωμένη κάρτα (pre-paid) ήρθε να καλύψει το κενό υπηρεσιών στις συναλλαγές μας. Τα οφέλη πολλά, και γι’ αυτό έχει γίνει τόσο δημοφιλής τρόπος πληρωμών με το πρόσφατο άνοιγμά της στην αγορά. Δεν χρειάζεται να έχει κανείς λογαριασμό τράπεζας ώστε να συνδέσει την τύπου pre-paid κάρτα και να χρεώνονται εκεί τα ποσά των αγορών.  Με τις υπηρεσίες προπληρωμένες κάρτας , η διαδικασία ανανέωσης είναι οικεία καθώς μοιάζει με αυτήν της ανανέωσης χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά, με απλή αγορά δελτίου με αριθμό PIN από καταστήματα σούπερ μάρκετ, πρατήρια βενζίνης είτε ακόμη και τα περίπτερα σε όλη την χώρα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ποσού μεταξύ 25€, 50€, 75€, ή 100€ και έτσι επιλέγει ο καθένας το αντίστοιχο ποσό που θέλει να ‘’φορτώσει’’ στην κάρτα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προπληρωμένη κάρτα με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιήσετε ως τώρα μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για ασφαλείς πληρωμές στο διαδίκτυο.

Δεν πρόκειται να ξεπεράσετε το όριο ούτε να χρεωθείτε με υπέρογκα επιτόκια. Θα είναι ένα εργαλείο συναλλαγών και όχι πλέον ένας βραχνάς για τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Όταν το υπόλοιπο της κάρτας είναι μηδενικό απλά δεν μπορεί να πιστωθεί επιπλέον ποσό αρά σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνάτε την δυνατότητα αγορών και πληρωμών. Αυτό βοηθά στην αποφυγή κακόβουλης χρήσης ή απάτης εις βάρος της κάρτα σας. Συνιστά επίσης ιδανικό προϊόν για την περίοδο ταξιδιών καθώς κι ως πρώτη κάρτα για άτομα πριν την ενηλικίωση τους. Το ρίσκο είναι μηδαμινό και τα οφέλη πολλά, γιατί να μην δοκιμάσει κανείς.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top