ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποσύρθηκε σοκολάτα από την κυπριακή αγορά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποσύρθηκε σοκολάτα από την κυπριακή αγορά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Υπουργείο Υγείας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου, στο πλαίσιο των επίσημων ελέγχων που διεξάγουν στην αγορά, έχουν προβεί σε δειγματοληψία του πιο κάτω προϊόντος, το οποίο, μετά από εργαστηριακές εξετάσεις στα διαπιστευμένα εργαστήρια του Γενικού Χημείου του Κράτους, έχει διαπιστωθεί ότι περιέχει πρωτεΐνες γάλακτος, χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος (κατάλογο των συστατικών) κατά παράβαση των διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για τη σήμανση των τροφίμων.

Οι πρωτεΐνες γάλακτος συγκαταλέγονται στις αλλεργιογόνες ουσίες και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας σε άτομα που είναι αλλεργικοί σε αυτές.

Είδος: ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ

            PLAINCHOCOLATECOUVERTURE

Εμπορική επωνυμία: BakandysDELICACIES

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: 20 NOV 22         

Χώρα Προέλευσης: ΚΥΠΡΟΣ

ΚΑΘ. ΒΑΡΟΣ /  NET WEIGHT : 300g (8 ΠΛΑΚΕΣ)

kouvertoura kouvertoura
Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά την εταιρεία που παρασκευάζει και διακινεί το εν λόγω προϊόν στην κυπριακή αγορά, με οδηγίες για άμεση ανάκληση/απόσυρσή όλων των ποσοτήτων της συγκεκριμένης παρτίδας. 

Επειδή όμως, ενδέχεται κάποια ποσότητα της εν λόγω παρτίδας να βρίσκεται ήδη στην κατοχή καταναλωτών που παρουσιάζουν αλλεργική αντίδραση στην κατανάλωση πρωτεϊνών γάλακτος, αυτοί προτρέπονται όπως αποφύγουν την κατανάλωσή του και να το επιστρέψουν στους χώρους από όπου το αγόρασαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE