ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ- ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου γεωργού

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ- ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου γεωργού

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το θανατηφορο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στο Λυθροδόντα την Τετάρτη 19/5.

Γύρω στις 11.20 το πρωί σήμερα, ενώ ο 84χρονος Ερωτόκριτος Αριστοδήμου, από τον Λυθροδόντα, οδηγούσε το γεωργικό του ελκυστήρα, επιστρέφοντας στην οικία του από εργασίες στα χωράφια, στην προσπάθειά του να σταθμεύσει το όχημά του στην αυλή της οικίας του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος, ενώ ο γεωργικός ελκυστήρας συνέχισε την πορεία του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο χωράφι.

Από την πτώση, ο 84χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.