Επικοινωνία Δένδια - Εσκενάζι με έμφαση στην κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή

Επικοινωνία Δένδια - Εσκενάζι με έμφαση στην κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας με τον Ισραηλινό ομόλογο του Γκάμπι Εσκενάζι. 


Όπως σημειώνει  ο κ. Δένδιας, σε ανάρτηση του στο twitter, η επικοινωνία έγινε σε συνέχεια της χθεσινής του επίσκεψης στη Μέση Ανατολή και ενόψει του ταξιδιού του στο Ισραήλ. 
 
Παράλληλα, ο Νίκος Δένδιας τονίζει ότι στην επικοινωνία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη για κατάπαυση του πυρός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE