Άναψαν τα αίματα με Θεολόγου - Γεωργιάδη: «Κανονικά έπρεπε να μιλάς πίσω από τα σίδερα της φυλακής»

Άναψαν τα αίματα με Θεολόγου - Γεωργιάδη: «Κανονικά έπρεπε να μιλάς πίσω από τα σίδερα της φυλακής»

Ο προεκλογικός πυρετός έχει ανέβει για τα καλά και οι αντιπαραθέσεις βρίσκονται στο αποκορύφωμα.

Σε ανάρτηση της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγή Γενιάς, Άννα Θεολόγου απάντησε στον Αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Χάρη Γεωργιάδη ότι το κόμμα της δεν μπορεί να «παρουσιάζεται αδιάφθορο» λόγω της ίδιας και της αλλαγής πολιτικής της στέγης στην πορεία της πολιτικής της καριέρας.


«Κανονικά έπρεπε να μιλάς πίσω από τα σίδερα της φυλακής», απάντησε μεταξύ άλλων η κυρία Θεολόγου.


Στην δήλωση που άναψε τα αίματα ο Χάρης Γεωργιάδης στην εκπομπή «Βουλευτικές Εκλογές 2021» στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 χθες βράδυ ανέφερε, «Είναι γι’ αυτό που θεωρώ ότι ο ΔΗΣΥ είναι η επιλογή έναντι των κομμάτων που απλώς ενασκούν κρητική χωρίς να παρουσιάζουν θέσεις. Ούτε βεβαίως μπορεί να είναι επιλογές κάποια καινούρια νεοφανή κόμματα όπως είναι για παράδειγμα το κόμμα της κυρίας Θεολόγου το οποίο ακούσαμε από τον εκπρόσωπο να παρουσιάζεται ότι είναι το κόμμα το αδιάφθορο του οποίου η επικεφαλής ξεκίνησε από το κόμμα της κυρίας Θεοχάρους, συνέχισε στον κύριο Λιλλήκα, τάχθηκε υπέρ του κύριου Μαλά, συνεργάστηκε με τους κυνηγούς τους οποίους εγκατέλειψε και να παρουσιάζετε σήμερα ότι είναι υπεράνω κομμάτων. Ούτε βεβαίως μπορεί να είναι επιλογές αυτοί που πουλούν πατριωτισμό την στιγμή που δεν έχουν κάνει την στρατιωτική τους θητεία».


Με την κυρία Θεολόγου να απαντά σήμερα μέσα από ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , «Σας ενοχλώ @Georgiades_H ξέρω το και μου αρέσει αλλά μάθε τι σημαίνει διαφθορά διότι εγώ φεύγω από εκεί που βλέπω διαφθορά. Όταν βρεις στοιχεία διαφθοράς για μένα να βγεις να μιλήσεις που κανονικά έπρεπε να μιλάς πίσω από τα σίδερα της φυλακής λόγω του Συνεργατισμού!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE