ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέος φυσικός χυμός «ΑΛΑΜΠΡΑ» με 10 φρούτα και 7 βιταμίνες

Νέος φυσικός χυμός «ΑΛΑΜΠΡΑ» με 10 φρούτα και 7 βιταμίνες

Η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου, πιστή στην υπόσχεσή της για παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων στο κοινό, προχώρησε στον περαιτέρω εμπλουτισμό της γκάμας φυσικών χυμών «ΑΛΑΜΠΡΑ», με το λανσάρισμα του νέου χυμού «10 φρούτα και 7 βιταμίνες», ο οποίος διατίθεται στα ράφια των υπεραγορών, σε συσκευασία του 1 λίτρου και των 330ml.

Ο νέος χυμός παράγεται από 100% φυσικό χυμό μήλου, πορτοκαλιού, σταφυλιού, μανταρινιού, λεμονιού, ανανά, καρότου, γκρέιπφρουτ, αλλά και πουρέ από ροδάκινο και μάνγκο. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, Βιταμίνες C, E και φολικό οξύ. Δεν διαθέτει συντηρητικά, ενώ παράγεται χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και χρωμάτων, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη για την υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι φυσικοί χυμοί «ΑΛΑΜΠΡΑ» παράγονται από επιλεγμένα ελληνικά φρούτα, ενώ η γκάμα περιλαμβάνει ακόμη 4 γεύσεις: Πορτοκάλι, Ρόδι σε συνδυασμό με μήλο, κόκκινο σταφύλι και πορτοκάλι, Καρότο σε συνδυασμό με πορτοκάλι και μήλο, όπως επίσης και τον εναλλακτικό συνδυασμό που έχει ως βάση το θρεπτικό Παντζάρι μαζί με μήλο, πορτοκάλι και καρότο.


Δώστε στον οργανισμό σας τα καλύτερα, με τους φυσικούς χυμούς «ΑΛΑΜΠΡΑ». Αυθεντικές γεύσεις, υψηλή ποιότητα, αγνή απόλαυση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top