Νέος φυσικός χυμός «ΑΛΑΜΠΡΑ» με 10 φρούτα και 7 βιταμίνες

Νέος φυσικός χυμός «ΑΛΑΜΠΡΑ» με 10 φρούτα και 7 βιταμίνες

Η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου, πιστή στην υπόσχεσή της για παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων στο κοινό, προχώρησε στον περαιτέρω εμπλουτισμό της γκάμας φυσικών χυμών «ΑΛΑΜΠΡΑ», με το λανσάρισμα του νέου χυμού «10 φρούτα και 7 βιταμίνες», ο οποίος διατίθεται στα ράφια των υπεραγορών, σε συσκευασία του 1 λίτρου και των 330ml.

Ο νέος χυμός παράγεται από 100% φυσικό χυμό μήλου, πορτοκαλιού, σταφυλιού, μανταρινιού, λεμονιού, ανανά, καρότου, γκρέιπφρουτ, αλλά και πουρέ από ροδάκινο και μάνγκο. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, Βιταμίνες C, E και φολικό οξύ. Δεν διαθέτει συντηρητικά, ενώ παράγεται χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και χρωμάτων, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη για την υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι φυσικοί χυμοί «ΑΛΑΜΠΡΑ» παράγονται από επιλεγμένα ελληνικά φρούτα, ενώ η γκάμα περιλαμβάνει ακόμη 4 γεύσεις: Πορτοκάλι, Ρόδι σε συνδυασμό με μήλο, κόκκινο σταφύλι και πορτοκάλι, Καρότο σε συνδυασμό με πορτοκάλι και μήλο, όπως επίσης και τον εναλλακτικό συνδυασμό που έχει ως βάση το θρεπτικό Παντζάρι μαζί με μήλο, πορτοκάλι και καρότο.


Δώστε στον οργανισμό σας τα καλύτερα, με τους φυσικούς χυμούς «ΑΛΑΜΠΡΑ». Αυθεντικές γεύσεις, υψηλή ποιότητα, αγνή απόλαυση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE