Επικοινωνία Σίσι και Μπάιντεν για την κατάσταση στη Γάζα

Επικοινωνία Σίσι και Μπάιντεν για την κατάσταση στη Γάζα

Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φάταχ αλ Σίσι, μίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, με τον οποίο συζήτησε την αποκλιμάκωση της βίας στα παλαιστινιακά εδάφη, ανακοίνωσε το Κάιρο.

Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συνομιλίες και να συντονίσουν τις ενέργειές τους, προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση, προστίθεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αιγυπτιακή Προεδρία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE