Σε πώληση ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά σπίτια της Λευκωσίας

Σε πώληση ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά σπίτια της Λευκωσίας

Η APS ανακοινώνει την πώληση ενός από τα μεγαλύτερα ακίνητα του χαρτοφυλακίου της.

Το ακίνητο αυτό βρίσκεται στα Λατσιά και είναι χτισμένο πάνω σε ένα λόφο με την συνολική έκταση του οικοπέδου να φτάνει τα 6.733 τ.μ. Πρόκειται για μία διώροφη έπαυλη με υπόγειο, προσφέροντας προνομιακή θέα στις γύρω περιοχές. Οι συνολικοί καλυμμένοι χώροι είναι 1525τ.μ., με καλυμμένες βεράντες 234 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 107 τ.μ. και το εξωτερικό βοηθητικό κτήριο να φτάνει τα 41 τ.μ.


Το σπίτι χτίστηκε το 2004 και είναι σε άριστη κατάσταση συντήρησης, λόγω των πολυτελών και υψηλής ποιότητας υλικών και φινιρισμάτων που χρησιμοποιήθηκαν.
Το σπίτι αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και ντουλάπες στο καθένα από αυτά, βιβλιοθήκη, 3 τζάκια, ανελκυστήρα, μια υπέροχη κουζίνα ενιαίου χώρου με τραπεζαρία και 2 καλυμμένες βεράντες, θερμαινόμενη πισίνα 60 τ.μ. στο υπόγειο, σάουνα, και πολλά άλλα. Το εξωτερικό του σπιτιού αποτελείται από ένα υπέροχα διαμορφωμένο κήπο , περιμετρικά προστατευμένο από υψηλή περίφραξη και ηλεκτρικά ελεγχόμενες πόρτες, χώρο μπάρμπεκιου και μια πισίνα 130 τ.μ. μαζί με χώρο στάθμευσης 6 συνολικά αυτοκινήτων. Διαθέτει επίσης θησαυροφυλάκιο, κάμερες ασφαλείας, συναγερμούς πυρκαγιάς και δωμάτιο προσωπικού στο εξωτερικό βοηθητικό κτήριο.


Το σπίτι αυτό μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί σαν ένα κόσμημα στη περιοχή. Η πρωτοποριακή του κατασκευή καθώς επίσης και η προνομιακή του θέση με αξιοζήλευτη θέα, το καθιστά μοναδικό.


Επιλέγοντας ένα ακίνητο από το χαρτοφυλάκιο της APS, σήμερα βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που ονειρευτήκατε.
Βρείτε τον κατάλληλο γραφειακό χώρο για την επιχείρησή σας ή την ιδανική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας, εξυπηρετώντας όλες τις καθημερινές αλλά και επενδυτικές ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της APS: www.aps.bid

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE