Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο για τον φόνο στη Γερμασόγεια - Για ανθρωποκτονία κατηγορείται το ζεύγος

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο για τον φόνο στη Γερμασόγεια - Για ανθρωποκτονία κατηγορείται το ζεύγος

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα οι δυο από τους τέσσερις ύποπτους για την υπόθεση φόνου του 36χρονου Lyubisha Ristoski, ενώ οι άλλοι δυο θα διωχθούν για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Σχετικές οδηγίες έλαβαν, από τη Νομική Υπηρεσία, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, που διερευνούν τις συνθήκες θανάτου του 36χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μετά από καυγά, σε οικία στη Γερμασόγεια, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φάκελος της υπόθεσης προωθήθηκε στη Νομική Υπηρεσία και δόθηκαν οδηγίες όπως ο 35χρονος Ε/κ και η 31 Ε/κ, που τελούσαν υπό κράτηση, αφεθούν ελεύθεροι, καθώς δεν προκύπτει ικανοποιητική μαρτυρία εναντίον τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας, με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE