ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διοργάνωση Davis Cup Europe Group III στην Κύπρο 14 -20 Ιουνίου 2021, ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Διοργάνωση Davis Cup Europe Group III στην Κύπρο  14 -20 Ιουνίου 2021, ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF), έχει εγκρίνει το αίτημα της ΟΑΚ για τη διοργάνωση του Davis Cup Europe Group III στην Κύπρο.

Η Κύπρος θα φιλοξενήσει το Davis Cup Europe Group III στην Ακαδημία Τένις Ηροδότου στη Λάρνακα στο Μενεού μεταξύ 14-20 Ιουνίου. Τα κράτη που θα ανταγωνιστούν είναι η Γεωργία, η Ιρλανδία, η Ισλανδία, η Μάλτα, το Λουξεμβούργο, και το Μονακό καθώς το Λιχτενστάιν αποσύρθηκε από το διαγωνισμό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Οι χώρες που λαμβάνουν μέρος, θα χωριστούν σε δύο ομίλους. Οι δύο πρώτες χώρες από κάθε όμιλο, και η νικήτρια του αγώνα μεταξύ των χωρών που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση θα πάρουν εισιτήρια ανόδου για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Ομίλου II του 2022.

H ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο για το DAVIS CUP απαρτίζεται από τους Πέτρο

Χρυσοχό, Σέργη Κυρατζή, Μενέλαο Ευστάθιου και Ελευθέριο Νέο.

Κατά την  διεξαγωγή του Τουρνουά θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα και πρωτόκολλα κατά της πανδημίας Covid-19 όπως έχουν τεθεί από την Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης  και το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου. Η παρουσία θεατών η όχι στο Τουρνουά θα παρθεί σε εύθετο χρόνο.

Χορηγός επικοινωνίας ΡΙΚ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top