Συνελήφθη γιατί τηλεφώνησε 27.000 φορές στην Αστυνομία

Συνελήφθη γιατί τηλεφώνησε 27.000 φορές στην Αστυνομία

Ένας άνδρας 47 ετών συνελήφθη κοντά στη Λιόν, στην κεντροανατολική Γαλλία, καθώς υπάρχουν υποψίες σε βάρος του ότι παρενοχλούσε μέλη της αστυνομίας και της χωροφυλακής, ιδίως γυναίκες, κάνοντας 27.000 τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ Απριλίου και Μαϊου, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία.

«Είναι πολύ δυσμενώς γνωστό» στη δικαιοσύνη «για ανάλογες πράξεις», αυτό το άτομο που εντοπίστηκε σε ένα ξενοδοχείο στα περίχωρα της Λιόν, όπου και συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί. Στο διάστημα μεταξύ 7ης Απριλίου και 18ης Μαΐου, ο άνδρας τηλεφώνησε σε 14 υπηρεσίες της αστυνομίας και της χωροφυλακής στη χώρα, κάνοντας «σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου σε γυναίκες υπαλλήλους, υβρίζοντάς τις σε ορισμένες περιπτώσεις».

Τριάντα τέσσερα θύματα έχουν καταγραφεί σε αυτήν την υπόθεση. Αναγνωρίζοντας τις πράξεις του, χωρίς, όμως, να μπορεί να τις εξηγήσει, ο 47χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα της Λιόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE