ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύλληψη και σε άλλους δύο για υποβοήθηση παράνομης εισόδου στην Λάρνακα

Σύλληψη και σε άλλους δύο για υποβοήθηση παράνομης εισόδου στην Λάρνακα

Στη σύλληψη ακόμη δύο προσώπων προχώρησαν σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με την υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στην Κυπριακή Δημοκρατία, που προέκυψε κατά τον έλεγχο αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, το περασμένο Σάββατο, 15 Μαΐου, στη Λάρνακα.

Δύο από τα τέσσερα πρόσωπα που επέβαιναν στο όχημα, άντρες ηλικίας 52 και 45 ετών, συνελήφθησαν την ίδια μέρα και τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση, βάσει δικαστικών διαταγμάτων, που εκδόθηκαν την επομένη, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα, άντρες ηλικίας 44 και 35 ετών, μεταφέρθηκαν σε κέντρο υποδοχής και προσωρινής φιλοξενίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον άλλων δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 38 και 36 ετών. Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα, από μέλη της Αστυνομίας, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 7.30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις άντρες ηλικίας 52, 45, 44 και 35 ετών, σε περιοχή της Λάρνακας.

Οι 52χρονος και 45χρονος διαπιστώθηκε ότι διαμένουν στην Κύπρο, ενώ οι άλλοι δύο δεν έφεραν οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο, για τη διαμονή τους στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ανακρινόμενοι οι τέσσερις άντρες, έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top