Έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί το βράδυ της Κυριακής για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Μαΐου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας, ανάμεσα σε άλλα θέματα, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα απασχολήσουν οι δράσεις της ΕΕ στο πλαίσιο των προσπαθειών για αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, όπως το εμβολιαστικό πρόγραμμα και το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό, η Κλιματική Αλλαγή, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και οι Εξωτερικές Σχέσεις της ΕΕ και πιο συγκεκριμένα, ζητήματα που αφορούν τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύει στις Βρυξέλλες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

Οι 500 υπογραφές, η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου και το μήνυμα του Αβέρωφ στη βάση. Τι σηματοδοτεί η κίνηση της Αννίτας και γιατί στην Πινδάρου όλοι περιμένουν την τελική επιλογή του τέως προέδρου.