Διαβάστε αυτούσια την επιστολή Ρίκκου Ερωτοκρίτου προς τους Εισαγγελείς

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή Ρίκκου Ερωτοκρίτου προς τους Εισαγγελείς

Να μείνουν μακριά από τις έρευνες που διεξάγει η Αστυνομία για τις υποθέσεις εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη ζητά από τους Εισαγγελείς ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου.

Ο κύριος Ερωτοκρίτου στην επιστολή που απέστειλε σήμερα στους Εισαγγελείς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είναι «εξαιρετικά αντινομικό να καλούνται από τον ίδιο τον Γενικό Εισαγγελέα  υπηρεσιακά υφιστάμενοι του, όπως μελετήσουν και να δώσουν ενδεχόμενες οδηγίες προς την Αστυνομία για διερεύνηση ποινικών αδικημάτων που αφορούν το ίδιο το πρόσωπο του Γενικού Εισαγγελέα και άλλων προσώπων που σχετίζονται μαζί του.»

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE