Διαβάστε αυτούσια την επιστολή Ρίκκου Ερωτοκρίτου προς τους Εισαγγελείς

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή Ρίκκου Ερωτοκρίτου προς τους Εισαγγελείς

Να μείνουν μακριά από τις έρευνες που διεξάγει η Αστυνομία για τις υποθέσεις εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη ζητά από τους Εισαγγελείς ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου.

Ο κύριος Ερωτοκρίτου στην επιστολή που απέστειλε σήμερα στους Εισαγγελείς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είναι «εξαιρετικά αντινομικό να καλούνται από τον ίδιο τον Γενικό Εισαγγελέα  υπηρεσιακά υφιστάμενοι του, όπως μελετήσουν και να δώσουν ενδεχόμενες οδηγίες προς την Αστυνομία για διερεύνηση ποινικών αδικημάτων που αφορούν το ίδιο το πρόσωπο του Γενικού Εισαγγελέα και άλλων προσώπων που σχετίζονται μαζί του.»

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.