Σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Όχημα κτύπησε σε πάσσαλο και ανατράπηκε - Διασωληνωμένος 64χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Όχημα κτύπησε σε πάσσαλο και ανατράπηκε - Διασωληνωμένος 64χρονος

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας, ηλικίας 64 ετών, οδηγός αυτοκινήτου, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη σήμερα, στην επαρχία Πάφου, διερευνά η Αστυνομία.

Το τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, σε δρόμο στο Πολέμι, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 64χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο κινήθηκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε πάσσαλο ηλεκτρισμού στο ανάχωμα δίπλα στο δρόμο. Μετά την πρόσκρουση το αυτοκίνητο ανατράπηκε και κατέληξε στο δρόμο.
 
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου τον 64χρονο οδηγό και τη σύζυγό του, η οποία επέβαινε του οχήματος, στη θέση του συνοδηγού.
 
Από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος υπέστη κάταγμα στο κεφάλι. Αυτός κρατείται για νοσηλεία, διασωληνωμένος, σε σοβαρή κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.
 
Η σύζυγός του επίσης κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για παρακολούθηση.
 
Η Τροχαία Πάφου διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα.
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.