Κοινή στρατιωτική άσκηση Κύπρου – Ισραήλ στην περιοχή Πάφου-Τροόδους

Κοινή στρατιωτική άσκηση Κύπρου – Ισραήλ στην περιοχή Πάφου-Τροόδους

Προγραμματισμένη άσκηση με την επωνυμία «ΟΝΙΣΗΛΟΣ – ΓΕΔΕΩΝ – 1/2015» πραγματοποιείται σήμερα από τις 07:00 – 13:00.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ, μέσα στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος συνεργασίας για κοινές ασκήσεις μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών.  

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η άσκηση διεξάγεται εντός του FIR Λευκωσίας, στην ευρύτερη περιοχή Πάφου – Τροόδους, και σε αυτή συμμετέχει προσωπικό και μέσα της Εθνικής Φρουράς, καθώς και αεροσκάφη διαφόρων τύπων της Ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο ο Αντόνιο Γκουτέρες στα τέλη Ιουλίου – Αναμένονται ανακοινώσεις

Στην Κύπρο ο Αντόνιο Γκουτέρες στα τέλη Ιουλίου – Αναμένονται ανακοινώσεις

Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE