LIKE ONLINE

Λιοντάρι επιτέθηκε σε θηριοδαμαστή σε τσίρκο στη Ρωσία - ΒΝΤΕΟ

Λιοντάρι επιτέθηκε σε θηριοδαμαστή σε τσίρκο στη Ρωσία - ΒΝΤΕΟ

Συμβαίνουν αυτά όταν επιχειρείς να εκπαιδεύσεις (βασικά κακοποιείς) άγρια ζώα. Είναι πιθανό κάποια στιγμή η άγρια φύση τους να ξυπνήσει και να αντιδράσει στην κακοποίηση.

Αυτό συνέβη σε ένα τσίρκο στη Ρωσία, όταν μία από τις λέαινες που βγήκαν να κάνουν το νούμερό τους, δηλαδή να «παλέψουν» μπροστά στους θεατές, επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή τους.

Το λιοντάρι άρπαξε τον άνδρα και φαίνεται να τον δαγκώνει πολλές φορές, ενώ εκείνος πέφτει στο έδαφος και τη χτυπά με ένα ραβδί.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο άνδρας μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο στην περιοχή Νοβοσιβίρσκ.

Η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια των θεατών. Ανάμεσά τους ήταν μία έγκυος, η οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έπαθε επιληπτική κρίση.

«Η λέαινα βγήκε εκτός ελέγχου» περιέγραψε μία από τους θεατές.

«Τέτοια περιστατικά είναι πολύ σπάνια, αλλά τα ζώα είναι ζώα» σχολίασε από το νοσοκομείο ο θηριοδαμαστής, αναφέροντας πως η 5χρονη λέαινα ήταν πάντα ατίθαση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top