Αβέρωφ: H διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχε τρία κοντέινερ να διαχειριστεί το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο

Αβέρωφ: H διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχε τρία κοντέινερ να διαχειριστεί το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο

Δήλωση Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ 

Είναι προκλητικό ν’ ακούω κάθε μέρα τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ν’ ανησυχεί για τη διχοτόμηση. Το ΔΗΚΟ του μακροχρόνιου, το ΔΗΚΟ των μόνιμων όχι, που πολύ όψιμα ελέω συμμαχίας με το ΑΚΕΛ, θυμήθηκε και την Ομοσπονδία.

Ακούω ταυτόχρονα τον Άντρο να ανησυχεί για την οικονομία. Θέλει να εφαρμόσει και πάλι οικονομικές πολιτικές της διακυβέρνησης Χριστόφια που χρεωκόπησαν τη χώρα. 

H διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχε τρία κοντέινερ να διαχειριστεί το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο. Απλώς να σκεφτεί ο κυπριακός λαός, αν η πανδημία συνέβαινε το 2011 με την οικονομία γονατισμένη, τι θα γινόταν στον τόπο μας.

Το δίλλημα είναι ξεκάθαρο. Ανεύθυνος λαϊκισμός ή σοβαρότητα; Να γυρίσουμε πίσω ή να πάμε μπροστά;

Δείτε εδώ το βίντεο: https://youtu.be/VlIXtwucVmI

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE