Πολίτες παραβίαζαν τα διατάγματα χορεύοντας σε μπαρ - Βαρύ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη

Πολίτες παραβίαζαν τα διατάγματα χορεύοντας σε μπαρ - Βαρύ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη

Σε 24 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί διενεργήθηκαν 5.197 έλεγχοι σε όλη την Κύπρο.
 
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.337 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών, στην Λεμεσό διενεργήθηκαν 728 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες, στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 564 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών και στην Πάφο διενεργήθηκαν 1.051 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού.

Όσον αφορά την Πάφο, καταγγέλθηκε ιδιοκτήτης υποστατικού (σ.σ. μπαρ), αφού οι θαμώνες χόρευαν παραβιάζοντας τα σχετικά διατάγματα. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. 
 
Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 588 έλεγχοι με μια καταγγελία πολίτη, στην Μόρφου διενεργήθηκαν 441 ελέγχους χωρίς καταγγελίες, ενώ προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών από 483 ελέγχους του Τμήματος Τροχαίας.
 
Τέλος στα αεροδρόμια και στα λιμάνια διενεργήθηκαν 43 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE