Σύμφωνα με το ΓΤΠ, μιλώντας σε διαδικτυακή τηλεόραση που άρχισε χθες την λειτουργία της, ο κ. Τατάρ είπε ότι παρέλαβαν μόνο 30.000 εμβόλια από την ΕΕ, παρά το γεγονός ότι η «νότια Κύπρος», όπως αποκάλεσε τις ελεύθερες περιοχές, παρέλαβε 500.000 δόσεις. Αυτό είναι αδικία, είπε.
Αναφερόμενος στη διαχείριση της πανδημίας στα κατεχόμενα, ο Τ/κ ηγέτης ανέφερε ότι η πρακτική του ηλεκτρονικού βραχιολιού είναι ένας σημαντικός μηχανισμός ελέγχου και υποστήριξε ότι θα διανυθεί «σημαντική απόσταση» με το σύστημα κλειστού τουρισμού εφαρμόζοντας την χρήση βραχιολιού παρακολούθησης.
Αδικία η παραχώρηση μόνο 30 χιλιάδων εμβολίων από την ΕΕ, λέει ο Τατάρ

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι 140 χιλιάδες δόσεις εμβολίων ήρθαν στα κατεχόμενα από την Τουρκία και θα έρθουν κι άλλα εμβόλια αφότου παραλάβει και η Τουρκία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασαν τη ζωή τους η Ανδριάνα και ο Δημήτρης σε διαφορέτικά θανατηφόρα
Βουλευτικές 2026: «Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό - Οι δύο που έμειναν εκτός
Πέθανε ο Γρηγόρης Παναγή: Έδωσε μάχη με την επάρατη νόσο - Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας
Εντόπισαν 165 νεκρά άγρια πτηνά σε περιβόλι στη Λάρνακα - Τρεις συλλήψεις μετά από επιχείρηση
VIDEO: Να μην σας τύχει....Χαμός σε γάμο στην Κρήτη - Πεθερός έκανε πλάκα στο γαμπρό του και ντύθηκε νύφη
GNTM: Αυτοί είναι οι παίκτες που πέρασαν στο σπίτι - Τα 19 μοντέλα που εντυπωσίασαν - Δείτε βίντεο