ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έξαλλη γυναίκα τσακώνεται με αστυνομικούς που συνέλαβαν τον άντρα της για ένα...αυτοκόλλητο - «Εν ο μόνος που εσχει; Εν γεμάτη η Πάφος» - ΒΙΝΤΕΟ

Έξαλλη γυναίκα τσακώνεται με αστυνομικούς που συνέλαβαν τον άντρα της για ένα...αυτοκόλλητο - «Εν ο μόνος που εσχει; Εν γεμάτη η Πάφος» - ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο ντοκουμέντα στα οποία σύζυγος συλληφθέντα δεν μπορεί να αποδεχθεί τον λόγο που η Αστυνομία διενήργησε έλεγχο στον σύζυγο της το βράδυ της Τρίτης 25 Μαΐου.

Στα εν λόγω βίντεο που σας παρουσιάζει το ThemaOnline, η γυναίκα ζητά απαντήσεις από τους αστυνομικούς για τον έλεγχο και στην συνέχεια για την σύλληψη του σύζυγο της.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 37χρονος άνδρας έφερε στο αυτοκίνητο του αυτοκόλλητο που απεικονίζει όπλο δημιουργώντας υποψίες. Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το όχημα και στη συνέχεια το ανέκοψαν για έλεγχο εντοπίζοντας μαχαίρι 10 εκατοστών.

Ως εκ τούτου η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 37χρονου για μαχαιροφορία.

Για το περιστατικό η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:

Υπόθεση μαχαιροφορίας και οχληρίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 37χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 21:30 χθες, περιπολικό της Αστυνομίας που βρισκόταν στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου παρά τον κυκλικό κόμβο αντιλήφθηκε όχημα, το οποίο βρισκόταν σε κίνηση και στο πίσω μέρος του κόλλησε ένα αυτοκόλλητο χρώματος μαύρου το οποίο απεικόνιζε στρατιωτικό τυφέκιο, δημιουργώντας υποψίες στην Αστυνομία.

Ακολούθησε το πιο πάνω όχημα στο χώρο στάθμευσης στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου το ανέκοψαν και από έλεγχο που έκαναν στους επιβαίνοντες διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός είναι ηλικίας 37 ετών. Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο πιο πάνω όχημα και εντοπίστηκε σε αυτό ένα μαχαίρι 10 εκατοστών που κατέληγε σε μυτερή άκρη το οποίο βρισκόταν σε θήκη ανάμεσα στα δύο μπροστινά καθίσματα και το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Ακολούθως ο οδηγός συνελήφθη για τα αυτόφωρο αδικήματα της μαχαιροφορίας,και της οχληρίας και οδηγήθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Μικροπαραβάσεων ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για να προσαχθεί αργότερα σε δίκη. Στη συνέχεια, στις 02:00 αφέθηκε ελεύθερος.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top