Στο Κακουργιοδικείο η πρώτη υπόθεση ‘χρυσών διαβατηρίων’ – 37 κατηγορίες στους 9 ανάμεσα τους και Κύπριος δικηγόρος

Στο Κακουργιοδικείο η πρώτη υπόθεση ‘χρυσών διαβατηρίων’ – 37 κατηγορίες στους 9 ανάμεσα τους και Κύπριος δικηγόρος

Στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας παραπέμφθηκε η δίκη της υπόθεσης χρυσών διαβατηρίων στην Κύπρο.

Πρόκειται για την υπόθεση Τόνι Νιούμαν, του Ιρανού που απέκτησε κυπριακή υπηκοότητα ενώ καταζητείτο από την Ιντερπόλ για απάτη και υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού. 

Σήμερα Τετάρτη 26 Μαϊου το Επαρχιακό Δικαστηρίο Λάρνακας προχώρησε στην παραπομπή της υπόθεσης στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης για τις 24 Ιουνίου.

Τα εννέα πρόσωπα φυσικά και νομικά που σας είχε αποκαλύψει το ThemaOnline θα κληθούν να απαντήσουν στις 37 κατηγορίες που τους προσάπτονται μεταξύ άλλων η διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων, ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. 

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι μια από τις 12 υποθέσεις πολιτογραφήσεων που καίει το πόρισμα Καλογήρου. 

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τους:

ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΕΠΕ

ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΣΑΒΒΑ

ΠΩΛΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

NEWMAN HOLDINGS LTD

SCALENS TRUSTEES LTD

SCALENS LTD

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE