ACTA: Λύθηκε το θέμα με το πιστοποιητικό εμβολιασμού για κατοίκους Κύπρου που ταξιδεύουν στην Ελλάδα

ACTA: Λύθηκε το θέμα με το πιστοποιητικό εμβολιασμού για κατοίκους Κύπρου που ταξιδεύουν στην Ελλάδα

Μετά από παρεμβάσεις του ACTA, αναφέρεται σε ανακοίνωση, έχει επιλυθεί το πρόβλημα που υπήρξε με το πιστοποιητικό εμβολιασμού για κατοίκους Κύπρου που ταξιδεύουν στην Ελλάδα.

 
Ως γνωστόν τις προηγούμενες μέρες Κύπριοι ταξιδιώτες στην Ελλάδα συνάντησαν πρόβλημα, επειδή στο πιστοποιητικό εμβολιασμού το όνομα τους αναγραφόταν στα Ελληνικά.
 
Ήδη, ο ACTA έχει ενημερωθεί επίσημα ότι το πρόβλημα έπαψε να υπάρχει και οι Κύπριοι που ταξιδεύουν στην Ελλάδα δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα θέμα με το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.
 
Ο ACTA εκφράζει τις ευχαριστίες του τόσο προς το Υπουργείο Εξωτερικών για τη βοήθεια του όσο και προς τις ελληνικές αχές για την έγκαιρη διευθέτηση του θέματος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE